Pijnstillers Van oplossing tot verslaving

Gent - 28 maart 2023

Meer info volgt

Enkele vragen die naast de jouwe aan bod kunnen komen

Gasten

Paul Calle

Meer info volgt

Sam Schelfout

Sam Schelfout behaalde zijn diploma Geneeskunde in 2012 aan de Universiteit Gent. Sinds het behalen van de specialisatie Anesthesie en Reanimatie in 2017 is hij werkzaam in het Multidisciplinair Pijncentrum UZ Gent. Momenteel staat hij aan het hoofd van de Pijnkliniek en coördineert hij het Pijnbeleid binnen het ziekenhuis. Naast de praktijkervaring met patiënten die opioïden nemen, neemt hij ook deel aan verschillende werkgroepen en onderzoeksprojecten waar opioïden centraal staan.

Moderator

Kim Verhaeghe

Kim Verhaeghe is redacteur bij Eos Wetenschap, waar hij voor de podcast Vraag Het Aan met een wetenschapper in dialoog gaat rond één centrale vraag.

Interessant lees- en luistervoer

Praktisch

Dit café vindt plaats in Eetcafé Toreke van 19.45u tot 21.30u.

Inschrijven?

Niet nodig! Iedereen is welkom. Tip het wetenschapscafé aan anderen of laat je vrienden weten dat je erbij zal zijn via het Facebook event.

Kan ik ook vragen stellen?

Ja! Onze sprekers voorzien graag tijd voor vragen uit het publiek.

Vertel ons wat je ervan vond!

We horen graag jouw mening. Zo graag dat we onder alle respondenten twee EOS mini-abonnementen verloten. Vul dus na het wetenschapscafé het evaluatieformulier in!

Deze editie gemist?

Herbeluister de podcast, herbekijk het Wetenschapscafé via Youtube of bewonder de hoogtepunten in het visueel verslag van onze huistekenaar Zidiris. 


 Vorige edities in Gent

Mis het volgende wetenschapscafé niet! Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Volg ons op facebook en twitter: